Ειδήσεις

Ειδήσεις

Εκτύπωση

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

την .

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" με υποψήφιο δήμαρχο το Μάρκο Δαδάο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό και ακολούθησε η ομιλία του κ. Δαδάου. Ο υποψήφιος δήμαρχος, κατά την ομιλία του παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού. Στη συνέχεια μίλησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Κώστας Δαφνάς, Ελευθέριος Βαμβακούσης, Ευστάθιος Μπαρμπούνης, Γιώργος Παπαμανώλης [κλικ εδώ για εμφάνιση] και ο Μάρκος Βακόνδιος.

Μετά τις ομιλίες ένας πλούσιος μπουφές περίμενε τους περευρισκομένους φίλους του συνδυασμού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών, κ. Αικατερίνη Παπακώστα.

Εκτύπωση

Εορτή Αγίου Νικήτα

την .

Ομιλία Γ.Ι.Παπαμανώλη (δεξιά ο κ. Νικήτας Γρυπάρης)Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα εορτής του Αγίου Νικήτα, προστάτου των Εφέδρων Αξιωματικών, τελέστηκε μνημόσηνο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, εις μνήμην των εκλιπόντων μελών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού (Σ.Ε.Α.Ν.) Κυκλάδων.

Τον λόγο της ημέρας [κλικ για ανάγνωση], εκφώνησε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΑΝ Κυκλάδων ο ταμίας του συνδέσμου κ. Γεώργιος Παπαμανώλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Εκτύπωση

Εκλογικό Κέντρο Συνδυασμού

την .

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" με υποψήφιο δήμαρχο το Μάρκο Δαδάο. Το εκλογικό κέντρο στεγάζεται στην παραλία, σχεδόν κάτω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Κατά τα εγκαίνια αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού και να ακολουθήσουν ομιλίες τεσσάρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Πατήστε το πλήκτρο [Διαβάστε Περισσότερα] για να δείτε την αεροφωτογραφία με το ακριβές σημείο εκλογικού κέντρου.
Εκτύπωση

Καλώς ήρθατε

την .

Καλώς ήρθατε.
Η ιστοσελίδα μου, αφού εκπλήρωσε τον προεκλογικό σκοπό της, θα μετεξελιχθεί σε ιστοσελίδα ενημέρωσης για τις πολιτικές εξελίξεις στο Δήμο Ερμούπολης.
Σκοπός μου είναι αυτή η ιστοσελίδα να γίνει χώρος δημοσίευσης όλων των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμούπολης. Σταδιακά, θα καταχωρούνται και τα θέματα προς συζήτηση στα επόμενα δημοτικά συμβούλια και μέσα από αυτές τις σελίδες θα μπορεί κάθε ενεργός δημότης να διατυπώνει τις προτάσεις του.