Ειδήσεις

Εκτύπωση

Καλώς ήρθατε

την .

Καλώς ήρθατε.
Η ιστοσελίδα μου, αφού εκπλήρωσε τον προεκλογικό σκοπό της, θα μετεξελιχθεί σε ιστοσελίδα ενημέρωσης για τις πολιτικές εξελίξεις στο Δήμο Ερμούπολης.
Σκοπός μου είναι αυτή η ιστοσελίδα να γίνει χώρος δημοσίευσης όλων των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμούπολης. Σταδιακά, θα καταχωρούνται και τα θέματα προς συζήτηση στα επόμενα δημοτικά συμβούλια και μέσα από αυτές τις σελίδες θα μπορεί κάθε ενεργός δημότης να διατυπώνει τις προτάσεις του.
Στα αριστερά σας, βρίσκεται το κεντρικό μενού επιλογών:
Εκέι μπορείτε να διαβάσετε τις Ειδήσεις, που αφορούν κυρίως τις δραστηριότητες του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Ακολουθεί το Βιογραφικό του υπογράφοντος.
Παρακάτω θα βρείτε τις επιλογές: Σύνδεσμοι από όπου θα βρείτε άλλους ενδιαφέροντες ιστοτόπους, Επικοινωνία από όπου θα μπορείτε να μου στείλετε τα μυνήματά σας και τέλος Αναζήτηση όπου θα μπορείτε να ψάξετε όλο τον ιστοτόπο για θέματα που σας ενδιαφέρουν με βάση με λέξεις-κλειδιά.
Παρακάτω αριστερά, θα μπορείτε να επιλέξετε RSS feeds για να τα εγκαταστήσετε στο αντίστοιχο πρόγραμμα και έτσι να έχετε κάθε στιγμή τους τίτλους των νέων ειδήσεων μπροστά σας, χωρίς να χρειάζετε να μπείτε στον ιστοτόπο.
Στα δεξιά σας, θα διεξάγονται περιοδικά ψηφοφορίες, όπου θα μπορείτε να λάβετε μέρος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών δεν είναι αντιπροσωπευτικά των τάσεων του εκλογικού σώματος, καθ'ότι το στατιστικό δείγμα (όσοι θα ψηφίσουν) δεν θα είναι επιλεγμένο σύμφωνα με τις αρχές της στατιστικής επιστήμης.
Κάτω δεξιά θα βλέπετε πόσοι βλέπουν τον ιστοτόπο την ίδια στιγμή με εσάς.