Ειδήσεις

Εκτύπωση

Εορτή Αγίου Νικήτα

την .

Ομιλία Γ.Ι.Παπαμανώλη (δεξιά ο κ. Νικήτας Γρυπάρης)Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα εορτής του Αγίου Νικήτα, προστάτου των Εφέδρων Αξιωματικών, τελέστηκε μνημόσηνο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, εις μνήμην των εκλιπόντων μελών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού (Σ.Ε.Α.Ν.) Κυκλάδων.

Τον λόγο της ημέρας [κλικ για ανάγνωση], εκφώνησε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΑΝ Κυκλάδων ο ταμίας του συνδέσμου κ. Γεώργιος Παπαμανώλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Εκπρόσωποι θεσμώνΣτην ομιλία του, ο Γεώργιος Παπαμανώλης, αφού αφηγήθηκε το βίο του Αγίου Νικήτα, ευχήθηκε "...ο Άγιος μάρτυς Νικήτας, να δίνει τη χάρη του στους ανά την Ελλάδα Συνδέσμους Εφέδρων Αξιωματικών και να τους ενισχύει στο έργο τους: Στην καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας μεταξύ των εφέδρων και την ηθική και πνευματική τους εξύψωση".
Στην τελετή παρεβρέθησαν συγγενείς των εκλιπόντων μελών του συνδέσμου, ο αντινομάρχης κ . Μέλη του ΔΣ του ΣΕΑΝ ΚυκλάδωνΝικήτας Γρυπάρης, ο αντιδήμαρχος Ερμούοπολης κ. Δημήτρης Γρυπάρης, ο κ. Πέτρος Μώτος, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Κυκλάδων κ. Νίκος Φωτεινιάς, ο γραμματέας κ. Ευγένιος Δάσκος, εκπρόσωποι των μονίμων αξιωματικών και του Συνδέσμου Αναπήρων Πολέμου του νησιού μας και πλήθος πιστών που είχαν προσέλθει στο ναό για νά τιμήσουν την ημέρα εορτής του Αγίου Νικήτα.
Μετά την τελετή, η οικογένεια του αντινομάρχη Νικήτα Γρυπάρη πρόσφερε κέρασμα στην ενοριακή αίθουσα με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικήτα.