Απόψεις

Εκτύπωση

Τίτλοι Τέλους

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Την 30.12.2010, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμούπολης. Η συνεδρίαση δεν ήταν απλά η τελευταία της χρονιάς αλλά η τελευταία στην ιστορία του Δήμου Ερμούπολης. Το τέλος του 2010 σηματοδότησε το τέλος εποχής του Δήμου Ερμούπολης και την αυγή του Ενιαίου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Συγκινημένοι από την ιστορική αλλαγή σελίδας στο νησί μας, οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν θα συμμετέχουν στο συμβούλιο του Νέου Δήμου, αποχαιρέτησαν τους συναδέλφους τους και τους δημότες.

Ο Γιώργος Ι. Παπαμανώλης αποχαιρέτησε το Δήμο Ερμούπολης με την παρακάτω δήλωση.

  :

«Ευχαριστώ το δήμαρχο κ. Ι. Δεκαβάλλα, τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Μ. Δαδάο, τους συμβούλους του συνδυασμού «Δημοτική Αλλαγή» και, φυσικά, όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την αποδοτική συνεργασία τους κατά την τελευταία αυτή τετραετία, παρά τις όποιες εντάσεις. Εξάλλου πάντα πίστευα ότι μόνο μέσα από τη σύγκρουση των αντιθέσεων μπορεί το δημοτικό συμβούλιο να επινοήσει και να δημιουργήσει κάτι το διαφορετικό και – κατ΄επέκταση – κάτι το νέο.

Ευχαριστώ τους δημοτικούς υπαλλήλους που ήταν πάντα πρόθυμοι, όποτε απαιτήθηκε να συνεργαστούμε.

Ευχαριστώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μας συντρόφεψαν στην πορεία μας κατά την τετραετία που μας πέρασε.

Τέλος, εύχομαι στους νέους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ψυχραιμία και καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο τους.

Κλείνω, έχοντας στο μυαλό μου ότι από τη θέση μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους όρους του Καλλικράτη».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση