Εκτύπωση

Για μια ακόμα φορά...

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Για μια ακόμα φορά, η περιφερειακή αρχή επέλεξε το δρόμο της απομόνωσης της μειοψηφίας, το δρόμο της αλαζονείας και των διαχωριστικών γραμμών.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα την υλοποίηση των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013 και την αντιμετώπιση θεμάτων προσαρμογής στον Καλλικράτη.

Αν και η συνάντηση χαρακτηρίστηκε ως «ευρεία» σε επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας, προφανώς δεν ήταν αρκετά ευρεία ώστε να προσκληθούν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της μειοψηφίας! Βεβαίως, στη συνάντηση είχαν προσκληθεί στελέχη της περιφερειακής αρχής, όλοι οι δήμαρχοι της Περιφέρειας, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι της ΥΠΕ, της Αρχαιολογίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε και άλλοι.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι πληροφορηθήκαμε για την ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, χωρίς να έχουμε προσκληθεί, για μια ακόμα φορά. Και όλα αυτά ενώ ο περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης, σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, είχε δεσμευτεί ότι θα καλεί στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας τους περιφερειακούς σύμβουλους της αντίστοιχης περιφερειακής ενότητας.

Ο κ. περιφερειάρχης επέλεξε να μην τηρήσει την υπόσχεσή του, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι φοβάται τη συνεργασία και την ενημέρωση της μειοψηφίας. Μας αποκλείει από τις σημαντικές συναντήσεις της Περιφέρειας γιατί δεν επιθυμεί την παρουσία μας σε αυτές, προσβάλλοντας με τον τρόπο του το 49% των ψηφοφόρων του Νότιου Αιγαίου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση