Εκτύπωση

Ο δήμαρχος ζητά να... πέσουν οι τόνοι για το κυκλοφοριακό

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Σαν καζάνι που βράζει από καιρό και ετοιμάζεται να εκραγεί, μοιάζει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Ερμούπολης. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις επανάστασης αφού πλέον κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης «βγάζουν γλώσσα» στο δήμαρχο.

Μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων στις τοπικές εφημερίδες, η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε στην αρένα του αθηναΙκού τύπου. Η Ερμούπολη πλέον εκτίθεται σε όλη τη χώρα και μάλιστα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Η ΕΛΕΥΕΡΟΤΥΠΙΑ δημοσίευσε την Πέμπτη 6.8.2009 άρθρο με τίτλο "Ερμ(αι)ούπολη των οχημάτων", παρουσιάζοντας το κυκλοφοριακό πρόβλημα και την εκδήλωση της κίνησης των πολιτών "Πάρτε την πόλη στα πόδια σας".

Με σημερινό δελτίο τύπου (11.08.2009), ο δήμαρχος ζητά να χαμηλώσουν οι τόνοι για το κυκλοφοριακό πρόβλημα, «για το καλό της Ερμούπολης». Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η δημοτική αρχή έχει χάσει την ψυχραιμία της και καταφεύγει σε κινήσεις πανικού. Έχοντας αποτύχει εδώ και χρόνια να προβλέψει τη ραγδαία επιδείνωση του κυκλοφοριακού προβλήματος, η δημοτική αρχή μας ζητά να... αποσιωπήσουμε το πρόβλημα, να κάνουμε υπομονή, να κλείσουμε το στόμα και τα μάτια και να τα ξανανοίξουμε όταν θα έχουν φύγει οι τουρίστες!

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εξάγουμε τα προβλήματά μας για κατανάλωση από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης. Όμως, δεν αποτελεί λύση να μην συζητάμε για το κυκλοφοριακό πρόβλημα, λες και έτσι θα το ξορκίσουμε και θα πάψει να μας ταλαιπωρεί. Ίσως, αυτή η έκκληση του δημάρχου για να πέσουν οι τόνοι, να είναι το μόνο που είναι ικανός να κάνει για το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση