Εκτύπωση

Ο αντιπερισπασμός του Π. Ρήγα

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο κ. Ρήγας, μην έχοντας άλλη δουλειά ως επαγγελματίας πολιτικός και κομματικό στέλεχος, ξεκίνησε πριν δέκα μέρες και συνεχίζει ασταμάτητα αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να γράφει επιστολές προσβάλλοντας οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εκείνον ή τους ομόσταυλούς του.

Ο πραγματικός σκοπός του κ. Ρήγα, δεν ήταν η υποστήριξη των θέσεων του κ. Δεκαβάλλα επί του κυκλοφοριακού προβλήματος της Ερμούπολης. Και αυτό φαίνεται από την εξέλιξη του περιεχομένου των επιστολών του, από τις οποίες απουσιάζει οποιαδήποτε θέση ή άποψη επί της κυκλοφοριακής μελέτης (άραγε την έχει διαβάσει;;;). Η επιστολογραφία του κ. Ρήγα ήταν το δόλωμα, στο οποίο ομολογουμένως εμείς τσιμπήσαμε, για την απομάκρυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ο κ. Ρήγας, αρχιερέας της πολιτικής και της επικοινωνιολογίας κατάφερε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο τα πραγματικά μας προβλήματα. Έτσι, εδώ και δέκα μέρες, αντί να συζητάμε για την κατάντια της Ερμούπολης, ξεκινήσαμε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι γύρω από τις επιστολές του κ. Ρήγα.

Η απροκάλυπτη στήριξη του κ. Δεκαβάλλα από τον ομόσταυλο βουλευτή, μας υπενθυμίζει την κομματική ταυτότητα του «πολυσυλλεκτικού» δήμαρχου της Ερμούπολης. Αλήθεια, τι έχουν να πουν για αυτό τα μέλη της δημοτικής του ομάδας που δεν ανήκουν στη σοσιαλιστική παράταξη; Σκέφτηκε αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους και τους ψηφοφόρους τους ο κ. Ρήγας, προτού προσβάλει τα πολιτικά τους πιστεύω υποδυόμενος το ρόλο του αυλοκόλακα του κ. δημάρχου;

Ο αντιπερισπασμός του κ. Ρήγα όμως δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Τα προβλήματα της Ερμούπολης είναι εδώ και μας ταλαιπωρούν, ενόσω ο κ. Ρήγας απουσιάζει. Εξάλλου για το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται απασχολημένος «καθαρίζοντας» το ψηφοδέλτιο της παράταξής του από πιθανούς ισχυρούς αντιπάλους του, όπως έγινε και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.


Το κείμενο αυτό δεν απευθύνεται στον κ. Ρήγα ούτε αποτελεί απάντηση σε οποιαδήποτε επιστολή του.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση