Εκτύπωση

Κάρτες στάθμευσης γιαλαντζί

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Τις κάρτες στάθμευσης - μαϊμού τις γνωρίσαμε. Τις τεκμηρίωσε επαρκώς η Τεχνική Υπηρεσία κατά την εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτης και τις καυτηρίασε εκτενώς η δημοτική μειοψηφία και ο τοπικός τύπος.

Αυτές οι κάρτες - μαϊμού έχουν χορηγηθεί με καταστρατήγηση του πνεύματος του κανονισμού ελεγχόμενης στάθμευσης, επιβαρύνουν αδικαιολόγητα το κυκλοφοριακό πρόβλημα και ζημιώνουν οικονομικά το Δήμο με την ένοχη ανοχή της δημοτικής αρχής.

Όμως, όπως φαίνεται υπάρχει και άλλη μία κατηγορία καρτών...

Πρόκειται για μια ιδιότυπη κατηγορία που δεν περιλαμβάνεται στις καταγεγραμμένες κάρτες που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε. Πρόκειται για μια ανεξέλεγκτη κατηγορία η οποία αριθμεί μεγάλο και άγνωστο πλήθος «καρτών». Προφανώς, αφορά τις περιπτώσεις εξυπηρέτησης φίλων και γνωστών, σε κάθε περίπτωση ψηφοφόρων της δημοτικής αρχής, οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης κανονικών καρτών. Είναι κάρτες που η αρμόδια υπηρεσία, ορθώς, αρνήθηκε να χορηγήσει αλλά κάποιος έδωσε λύση για να εισπράξει την ευγνωμοσύνη – βλέπε ψήφο – του εξυπηρετούμενου.

Θα ονομάσουμε αυτή τη νέα κατηγορία καρτών, κάρτες γιαλαντζί. Για την απόδειξη των γραφομένων και για να σας λυθεί η απορία, ακολουθεί φωτό μιας από αυτές τις κάρτες...

Η προχειρότητα και η ρουσφετολογία σε όλο της το μεγαλείο. Κάρτα γιαλαντζί χωρίς ημερομηνία έκδοσης, δήθεν «προσωρινή» αλλά με λήξη το τέλος του έτους – όπως ακριβώς και οι κανονικές κάρτες, χωρίς τα στοιχεία του οχήματος που αφορά, προφανώς χωρίς αίτηση και χωρίς καταχώρηση σε οποιοδήποτε αρχείο.

Πιθανώς ούτε ο υπογράφων την κάρτα γιαλαντζί της φωτογραφίας θα μπορεί να θυμάται πόσες τέτοιες κάρτες έχει χορηγήσει και για ποια αυτοκίνητα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση