Εκτύπωση

Ερμουπόλεια 2007

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Το καλοκαίρι του 2007 μεγάλο μέρος του ιστοτόπου μου, είχε αφιερωθεί στα Ερμουπόλεια, τις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ερμούπολης.
Ο Δήμος στον επίσημο ιστοτόπο του δεν είχε φροντίσει να αναπτύξει το πρόγραμμα των Ερμουπολείων 2007. Αντ' αυτού παρείχε μόνο ένα αρχείο PDF για μεταφόρτωση από τους χρήστες. Έτσι, οι εκδηλώσεις των Ερμουπολείων δεν ήταν διαθέσιμες προς αναζήτηση μέσω των γνωστών μηχανών αναζήτησης, με συνέπεια την περιορισμένη δικτυακή προβολή τους.
Στις σελίδες αυτού του ιστοτόπου είχε γίνει μια προσπάθεια για να αναπτυχθούν όλες οι εκδηλώσεις, με δυνατότητα αναζήτησης, με διατήρηση της ενιαίας αισθητικής του έντυπου προγράμματος.
Οι χρήστες του διαδικτύου τίμησαν με την επίσκεψή τους τον ιστοτόπο με αποτέλεσμα αυτός ο ιστοτόπος να εμφανίζεται σταθερά μέσα στα πρώτα αποτελέσματα στην αναζήτηση για "Ερμουπόλεια 2007" στο Google ανάμεσα σε 400 καταχωρήσεις!
Το πρόγραμμα των Ερμουπολείων έχει παραμείνει στο αρχείο του ιστοτόπου για μελλοντική αναφορά από όποιον ενδιαφέρεται. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο πρόγραμμα επιλέγοντας Αρχείο / Ερμουπόλεια 2007 και διαλέγοντας στη συνέχεια το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση