Συνδυασμός

Μάρκος Δαδάος, Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμούπολης

Εκτύπωση

Βιογραφικό Μ.Δαδάου

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ο δικός σας άνθρωπος

ImageΜΑΡΚΟΣ ΔΑΔΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1951 στη Σύρο. Τελείωσε το Οικονομικό Λύκειο. Υπηρέτησε στο Ταχυδρομείο Σύρου επί 33 χρόνια και συνταξιοδοτήθηκε τον Ιανουάριο του 2006. Για 25 συνεχή έτη και μέχρι τέλους του 2005 ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό στον εργασιακό του χώρο προσφέροντας απ' την θέση του Αντιπροέδρου ή του Γενικού Γραμματέα στο Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Νομού Κυκλάδων. Επίσης εκπροσώπησε το Σύλλογό του σε ομοσπονδία Ταχυδρομικών και Εργατικό Κέντρο. Ταμίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Νομού Κυκλάδων μέχρι και σήμερα, γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων με σήμα Α' Εθνικής και με ενεργή συμμετοχή σε αγώνες Β' και Α Εθνικής και από το 2002 καθηγητής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Ελλάδος.

Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ερμούπολης για δύο συνεχείς τετραετίες στη δεύτερη δε τετραετία εξελέγη 1ος σε αριθμό ψήφων μεταξύ των συναδέλφων του. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Δαδάου και πατέρας δύο θυγατέρων.

Εκτύπωση

Χαιρετισμός

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Μια νέα Εποχή για την Ερμούπολη

Η Ερμούπολη, η Πόλη που όλοι αγαπάμε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν και συσσωρεύονται από την κούραση, την αδιαφορία και την καθεστωτική αντίληψη της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Η τοπική μας κοινωνία με αγωνία αναζητά τη νέα έκφρασή της και νέα πορεία, που πρέπει να χαραχθεί για τους καινούργιους δρόμους ανάπτυξης μακριά από τα πλέγματα του παρελθόντος του μικροπολιτικού κόστους και της ανθρώπινης μετριότητας. Δεν μηδενίζουμε, ούτε ισοπεδώνουμε το οποίο έργο επιτελέστηκε όλα αυτά τα χρόνια, από αυτούς που μονοπωλούν την εξουσία. Είναι όμως σίγουρα πολύ πιο μικρό από κείνο που πραγματικά μπορούσε να γίνει. Κάθε καλοπροαίρετος δημότης μπορεί να διαπιστώσει ότι τα τελευταία χρόνια ζούμε μία συνεχή καταρράκωση των τοπικών παραγωγικών πόρων και δυνάμεων με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να μην μπορεί να ανταποκριθεί θετικά και με επιτυχία στις προκλήσεις της εποχής, στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πολιτών στις υποχρεώσεις προς τις επόμενες γενιές. Διαπιστώνουμε ότι απουσιάζει ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο τοπικό σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής μας, ένας στρατηγικός προγραμματισμός με ιεραρχημένους στόχους, μεθόδους και μέσα κατάκτησή τους προς όφελος; της τοπικής κοινωνίας.

Παρατηρούμε ότι ο Δήμος μας χαρακτηρίζεται από αδράνεια από έλλειψη τολμηρών και δημιουργικών ιδεών, προγραμμάτων και δράσεων. Ο Ευκαιριακός και αποσπασματικός τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων και η αδυναμία αξιοποίησης των ευκαιριών, οδηγούν κάθε ημέρα το Δήμο σε υποβάθμιση του ρόλου του και ακύρωση των δυνατοτήτων του. Επιτέλους, οι Ερμουπολίτες θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της αναπτυξιακής μετεξέλιξης της Πόλης της με άτομα που εγγυώνται την απαρασάλευτη αυτή πορεία χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς προσωπικές επιδιώξεις και α οποία θα θέτουν αδιαπραγμάτευτα το συμφέρον της Πόλης της, υπεράνω των πάντων. Υποσχόμεθα να δώσουμε τη μάχη για τη νίκη της Ερμούπολης, να τη θέσουμε σε νέα τροχιά ανάπτυξης και οικονομικής ευρωστίας. Έφθασε η στιγμή για να υπάρξει άλλη έκφραση, άλλη νοοτροπία, άλλες πρακτικές και αντιλήψεις. Γι' αυτό καλούμε όλους τους Ερμουπολίτες που αγαπούν την πόλη μας και το νησί μας να συστρατευτούν με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» για ένα καλύτερο αύριο.

Μάρκος Δαδάος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμούπολης