u039au03acu03bdu03b5u03c4u03b5 u03c4u03b7u03bd u03bau03b1u03c4u03b1u03b3u03b3u03b5u03bbu03afu03b1 u03c3u03b1u03c2

Εκτύπωση

"Συνήγορος του Δημότη"

την .

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Φέρνοντας τους δημότες ένα βήμα πιο κοντά στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ο ιστότοπος www.gipapamanolis.gr κάνει πρώτος πράξη στη Σύρο, έναν από τους νέους θεσμούς του σχεδίου νόμου «Καλλικράτης», το Συνήγορο του Δημότη.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου «Καλλικράτης» ο Συνήγορος του Δημότη θα αναλαμβάνει την ευθύνη διαμεσολάβησης μεταξύ πολιτών / συναλλασσόμενων με τους Δήμους, με στόχο την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης. Ο νέος αυτός θεσμός δεν υποκαθιστά, βέβαια, τον «Συνήγορο του Πολίτη», αλλά είναι ένας καθαρά τοπικός θεσμός, ο οποίος συνεισφέρει αποφασιστικά στη βελτίωση της δημοτικής διοίκησης και των σχέσεών της με τους πολίτες.

Μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, δίνεται η δυνατότητα στον κάθε δημότη, κάτοικο ή επισκέπτη του νησιού να διατυπώσει την καταγγελία του, επώνυμα ή ανώνυμα.

Μπορείτε να επισυνάψετε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό έγγραφο, ως αποδεικτικό στοιχείο της καταγγελίας σας, από την επιλογή [Ανέβασμα εγγράφου].

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επισυνάψετε μία φωτογραφία, για την τεκμηρίωση της καταγγελίας σας, επιλέγοντας [Ανέβασμα φωτογραφίας].

Αν συμφωνείτε να χρησιμοποιηθεί το ονοματεπώνυμό σας κατά την διερεύνηση της καταγγελίας σας, τσεκάρετε το αντίστοιχο σημείο της φόρμας. Αν δεν επιθυμείτε να γίνει χρήση του ονόματός σας, τότε η καταγγελία σας θα εξεταστεί αλλά τα προσωπικά σας στοιχεία θα διατηρηθούν εμπιστευτικά.

{jform=3}